Sakarya İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme ortamı için her türlü imkanın sağlandığı, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, yerel ve ulusal alanda başarılı model bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal değerlerine sahip çıkan, demokratik, araştıran, estetik yönü gelişmiş, çağdaş, insan olmanın erdemlerini taşıyan, bilgi ve teknolojiyi çağın gerekliliğine göre kullanan, gerektiğinde paylaşmayı bilen, 21.yy öğrenme becerilerine sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Öğretmenler Günü Şiir Yarışması İl Birinciliği - Zeka Oyunları Turnuvası İl Üçüncülüğü

Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: Niğde atletizm turnuvası il 1.liği,2.liği, 3.lüğü ve 4.lüğü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yaratıcı Okuryazarlık E-Twinning Projesi - Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar E-Twinning Projesi

WEB - https://nigdesakaryailkokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI KAYABAŞI MAH. ZARİF SK. 24 DERSLİK İLKOKUL BLOK NO 13 MERKEZ / NİĞDE

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Ulaşım -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.